21 de maig 2009

L'apasionant món del basquet

Un element inevitable en una fruiteria són els basquets amb els que es transporten els productes. N'hi ha de molts tipus: els nous i els vells, els més nets i els menys, els de disseny i els clàssics, els grans i els menuts, els resistents i els que es doblen, els de plàstic, els de fusta i els de cartró. N'hi ha també de rojos, blaus, negres, grocs i de colorins.


Però de tots ells, Xavi, que ha sigut cuiner abans que frare, bé en realitat comercial d'arts gràfiques abans que fruiter, de totes els basquets s'ha quedat amb una xicoteta joia: una caixa de cartró, que arribà plena de cireres Ruby, que no va grapada sino plegada i pegada, i que, a diferència de la majoria, porta una tapadora ajustable, com per a amagar un tresor.




3 comentaris:

  1. Si jo també pense que este el món del basquet es apasionant sobretot amb este basquet banguardista amb tons verdosos que de segur quedaria molt be en una casa perfavor si no vos importa m'agradaria que me diguereu el nom de el dissenyador i la direcció si aixo ja li encarregare yo dos o tres pa' ficarles en el cuarto

    ResponElimina
  2. Las fabrican en rojo? por que si las fabrican en rojo yo tambien quiero una!!

    ResponElimina
  3. Pero vos aveu parat a pensar tambe en l'apasionant mon de el paper de bany yo utilitze el de colhogar vos aveu fixat com absorbeix tots els excrements del meu gos ?? vuic fer un blogg sobre este tema vos enllaçare ok?

    ResponElimina