Ingredients per a 2 persones:
- 1/2 pollastre a trossets i sense el pit
- 4 o 5 alls en làmines
- 2 tallades de pernil
- 1 albergínia gran tallada a daus menuts
- oli
- sal
Fregir el pollastre trossejat, treure i reservar.
Fregir l'all en làmines, en oli abundant i en la mateixa casola del pollastre.
Quan estiga daurat afegir el pernil tallat menut.
Quan estiga fet afegir les albergínies tallades a daua, remenejar un poc i afegir un dit d'aigua, per tal que l'albergínia es quede mig submergida (no del tot), i es vaja coguent a foc lent.
Provar de sal, i quan estiga al punt afegir el pollastre per a què agafe sabor i deixar-ho, a foc lent, 15 minuts més.
Bon profit!
Fregir l'all en làmines, en oli abundant i en la mateixa casola del pollastre.
Quan estiga daurat afegir el pernil tallat menut.
Quan estiga fet afegir les albergínies tallades a daua, remenejar un poc i afegir un dit d'aigua, per tal que l'albergínia es quede mig submergida (no del tot), i es vaja coguent a foc lent.
Provar de sal, i quan estiga al punt afegir el pollastre per a què agafe sabor i deixar-ho, a foc lent, 15 minuts més.
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada