03 de febrer 2009

Pollastre amb pernil i albergínies


Ingredients per a 2 persones:

  • 1/2 pollastre a trossets i sense el pit

  • 4 o 5 alls en làmines

  • 2 tallades de pernil

  • 1 albergínia gran tallada a daus menuts

  • oli

  • sal

Fregir el pollastre trossejat, treure i reservar.

Fregir l'all en làmines, en oli abundant i en la mateixa casola del pollastre.

Quan estiga daurat afegir el pernil tallat menut.

Quan estiga fet afegir les albergínies tallades a daua, remenejar un poc i afegir un dit d'aigua, per tal que l'albergínia es quede mig submergida (no del tot), i es vaja coguent a foc lent.

Provar de sal, i quan estiga al punt afegir el pollastre per a què agafe sabor i deixar-ho, a foc lent, 15 minuts més.

Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada